Izvor:
16.05.2017 u 17:15
0

SLOVENAC OSTAJE U RIJECI: Matjaž Kek definitivno ne dolazi u Zvezdu!

Slovenački trener Matjaž Kek potvrdio je da će produžiti ugovor sa Rijekom do 2021. godine i tako stavio tačku na spekulacije da će preuzeti Crvenu zvezdu po završetku sezone.

Kek se spominjao kao najozbiljniji kandidat za klupu crveno-belih, ali je odlučio da ostane na hrvatskom primorju i nastavi uspešan projekat sa Rijekom.

"Ništa se nije dešavalo sa Crvenom zvezdom bile su obične spekulacije, nagađanja, mešanje magle je deo igre i posla. Neko negde nešto kaže, često čak i bez osnova i iz toga proizilazi čitav oreol. U Rijeci imam ugovor do 15. juna, dogovorili smo se da 2021. godine i u ovom trenutku ne treba ništa više. Hartija od vrednosti nije nam u žurbi, sve sam se dogovorio sa predsednikom", rekao je Kek za slovenačku Večer.

Kek je na dobrom putu da Rijeci donese prvu titulu prvaka Hrvatske u klupskoj istoriji, pošto tri kola pre kraja ima pet bodova više od drugoplasiranog zagrebačkog Dinama.

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter