Izvor: sportal.rs
18.12.2023 u 09:42
0

„SRPSKI BEKAM“ SVE ODUŠEVIO: Sačuvao Bajernu 70 miliona evra

Aleksandar Pavlović, mlada zvezda minhenskog Bajerna, još jednom je oduševio u derbiju. Posle asistencije protiv Borusije Dortmund upisao je još jednu protiv Štutgarta i tako iskoristio iznenadnu šansu.

Puno se priča o momku srpskih korena, koji je za sada odlučio da igra za omladinsku selekciju Nemačke (U20), toliko da Bajern razmatra da ne dovodi najavljenog defanzivnog vezistu u januaru.

Bavarci su spremili 70 miliona evra za pojačanje za deficitarnu poziciju, usled problema s Leonom Goreckom i Jozuom Kimihom što zbog bolesti, forme i povreda, ali bi mogli da ih sačuvaju zbog Pavlovića.

„SINIŠA, ZAUVEK SA NAMA“: Navijači Lacija ne zaboravljaju Mihajlovića

Ako je suditi na osnovu meča sa Štutgartom, hitom Bundeslige ove sezone, 18-godišnji vezista rođen u Minhenu je zaslužio veću ulogu. Imao je 70 dodira s loptom, od čega 86 odsto uspešnosti pasa. Ne samo to, bio je pravi balans između odbrane i napada.

Ne leti mladi vezista posle odlične partije, ali je svestan da je na dobrom putu.

– Mislim da je bilo prilično dobro – kratak i jasan je bio Pavlović.

S druge strane, trener Tomas Tuhel spušta loptu, svestan da srpskom tinejdžeru nije potrebna buka.

– Odigrao je jako dobro, ali postoji veliki prostor za napredak. Prelazni rok? Sešćemo u narednih nekoliko dana i smisliti šta da radimo – rekao je Tuhel.

Ujedno, time najavio da bi Bajern mogao da sačuva tih 70 miliona.

Koliko je oduševio Pavlović sve u Nemačkoj najbolje govori da su ga lokalni mediji proglasili „novim Dejvidom Bekamom“. U analizi Špigela se upoređuje Srbin sa legendarnim asom Mančester junajteda i Real Madrida, videći sličnosti u njihovoj igri.

Jeste sada Pavlović daleko od tog nivoa, ali ako ovako nastavi ne bi bilo iznenađenje da ga stigne. Samo da to bude u dresu Srbije jer nada još postoji…

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter