Izvor: BSC Happy/Kurir
27.07.2023 u 20:01
0

SRPSKI REPREZENTATIVAC NA METI VELIKANA: Fenerbahče poslao ponudu za Samardžića! Turci kvare posao Milanu

Turski velikan Fenerbahče rešio je da potpuno rekonstruiše tim ovog leta.

Ta rekonstrukcija ima predznak „balkanska“, pošto će nosioci igre u narednoj sezoni biti Dušan Tadić i Edin Džeko. Spekuliše se i o dolasku golmana Dinama iz Zagreba Dominika Livakovića, a novo ime na radaru turskog kluba je srpski reprezentativac i član Udinezea Lazar Samardžić.

Samardžić, iako ima samo 21. godinu, postao je meta mnogih velikih klubova, pre svega sa Apenina. Interesovanje su pokazali Napoli, Inter i Milan, a čini se da su roso-neri najozbiljniji. Trener Stefano Pjoli vidi Samardžića kao nosioca igre ekipe u narednim sezonama, pa trenutno pregovara sa Udinezeom koji traži najmanje 17 miliona evra za svog igrača.

Fenerbahče je poslao zvaničnu ponudu od skromnih devet miliona evra, ali je jasno da im ovaj potez neće proći, već će morati da je dupliraju.

FIFA potvrdila: Lazar Samardžić će igrati za Srbiju

Lazar Samardžić je rođen u Živinicama u BiH, prošao je sve mlađe selekcije Nemačke, ali je odlučio da igra za reprezentaciju Srbije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter