Izvor: Kurir.rs
24.11.2020 u 10:18
0

TERZIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU O NEUSPEHU REPREZENTACIJE: Mesto predsednika FSS ne može da se nudi

Generalni direktor Crvene zvezde, Zvezdan Terzić, govorio je neuspehu reprezentacije u baražu za plasman na Evropsko prvenstvo.

U razgovoru za medije bivši predsednik FSS-a rekao je da je razočaran igrom Orlova na meču protiv Škotske.

„Svima nam je teško što se nismo plasirali na EP. Očekivalo smo to nakon one utakmice sa Norveškom. Doživeli smo razočaranje, morali smo da odemo tamo, pogotovo što nam je UEFA dala alternativni putem, putem Baraža Lige nacija. FSS treba da napravi analizu zbog čega se to nije desilo. Šta se desilo protiv Škotske, samo tri nedelje pre toga bili smo oduševljeni igrom fudbalera. Naši igrači su pokazali da mogu, ali očigledno da psihiološki i taktički nisu ušli u utakmicu“, rekao je Terzić.

PROČITAJTE I OVO

DOBRA VEST IZ CRNE GORE Vladika Joanikije negativan na korona virus

NAJVEĆI SKOK PREMINULIH Ovo je novi korona presek u Srbiji

KORONA PRESEK PO GRADOVIMA Beograd i dalje prvi, u vrhu i Novi Sad

Nakon neuspeha reprezentacije spekuliše se da bi moglo do dođe do kadrovskih promena u Fudbalskom savezu Srbije, a Terzić se spominje kao jedan od glavnih kandidata za mesto predsednika.

„Mesto predsednika ne može da se nudi. FSS ima statut i jasnu proceduru kako se bira prvi čovek. Koliko znam FSS trenutno ima predsednika i mandat mu traje još, mislim, dve godine. Postoji procedura kako se postavlja predsednik, a ja trenutno nemam želju. Sva moja pažnja je usmerena na Zvezdu i ne bih da odvlačim fokus na drugu stranu“, rekao je Terzić.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter