Izvor: informer.rs
14.03.2023 u 17:29
0

TOTALNI RASPAD KULTNOG ZDANJA! ŠTROKA I MOKRAĆA NA SVE STRANE! Navijači zgroženi stanjem na stadionu fudbalskog giganta! (VIDEO)

Jedan od napopularnijih stadiona na svetu i dom fudbalera Mančester junajteda, "Old Traford", nalazi se u nezavidnom stanju. Video koji je "isplivao" na društvenim mrežama iznenadio je navijače slavnog kluba.

Jedan od navijača je bio i te kako iznerviran zbog izlivanja urina po celom toaletu i naveo i da ovo nije prvi put da se dešava i da porodica Glejzer uopšte ne brine o stadionu.

Čak je i nekadašnji radnik koji je radio na održavanju stadiona, napisao da je tako bilo još kada je on radio u klubu 2015. godine.

Inače, i Kristijano Ronaldo je u intervju koji je podigao veliku prašinu u fudbalskom svetu, otkrio da je stanje na stadionu veoma loše! Naime, Ronaldo je dok je zvanično još uvek bio član Junajteda ispričao da se ništa nije promenilo i unapredilo od vremena kada je on bio prvi put u engleskom velikanu! 

Sjajni Portugalac je bio član Mančestera od 2003-2009. godine, a kada se vratio 2021. nije mogao da veruje da je sve ostalo onako kako pamti još i prvog mandata!

Navijači su već godinama ogorčeni zbog loše transfer politike, previsokih cena karata, ali i zbog veoma lošeg stanja na stadionu, pa se nadaju da će napokon doći do promena i da će videti Glejzerima leđa!

Nakon debakla protiv Liverpula i nestvarne pobede ljutog rivala od 7:0, Mančester je odigrao 0:0 protiv Sautemptona u okviru 27. kola Premijer lige, pa se nezadovoljstvo pristalica engleskog giganta sve više produbljuje. I dalje su treći na tabeli, ali se Totenhem približio na dva boda, pa će se do kraja sezone voditi velika borba za poziciju koja vodi u Ligu šampiona.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter