Izvor:
13.11.2016 u 21:47
0

Transfer iznenađenje: Partizanov štoper „Dominator „napustio Humsku, i potpisao za evroskog velikana!

Sedrik Gogua otišao na probu u Dinamo iz Kijeva i nada se da će izboriti ugovor.

Partizan je posle skandala koji je Sedrik Gogua napravio pre nekoliko meseci otpisao ”Dominatora”, kako ga je sportski direktor Ivica Iliev predstavio tokom potpisivanja ugovora u Humskoj.

Ipak, posle vožnje u pijanom stanju, zbog čega je završio iza rešetaka, defanzivac iz Obale Slonovače je faktički potpisao ispisnicu iz Humske. Posle toga više nije bio u timu, niti je trenirao sa ekipom, pa ni trener Marko Nikolić nije znao gde se nalazi.

Na kraju se javio iz Ukrajine, gde je otišao na probu i nada se da će uspeti da se izbori za ugovor.

Došao sam u Dinamo jer je ovo veliki klub i nadam se da ću baš ovde pružati svoje najbolje partije. Ugovor sa Partizanom je istekao i nadam se da ću sledeće sezone igrati za Dinamorekao je Gogua za ukrajinske medije.

Gogua je u početku pružao dobre partije u Partizanu, čak je i postigao gol protiv Crvene zvezde, ali je zbog neprofesionalnog ponašanja izbačen iz tima.

Telegraf.rs
Foto: Espreso.rs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter