Izvor: HAPPY BSC
18.12.2022 u 11:06
0

„TREBA DA BUDEMO PONOSNI ŠTO SMO ŽIVELI U VREMENU SINIŠE MIHAJLOVIĆA“ Milorad Dodik se upisao u kjnigu žalosti

 Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik odao je počast jednom od naših najvećih fudbalera Siniši Mihajloviću.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

-Siniša Mihajlović obeleežio je ne samo fudbalsku sferu života, nego i vreme u kom je živeo. On je bio putokaz za mlade i uspešne ljude da se bave ne samo sportom, već i da čuvaju odnos prema porodici, društvu i patriotizam.

Teško je naći reči. Čini se da nešto ostane nedorečeno, ali treba da budemo ponosni što smo živeli u vremenu Siniše Mihajlovića i što smo ga poznavali.

Ljudi ne odlaze kad ih sahrane, jer sjećanje na njih živi večno. Tako će biti i s njim – poručio je Milorad Dodik u opisu fotografine na Instagramu. 



*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter