Izvor: Tanjug.rs
12.05.2023 u 20:32
0

UEFA DEMANTOVALA GLASINE: Finale Lige šampiona definitivno u Istanbulu

Finalna utakmica Lige šampiona definitivno će se odigrati u Istanbulu 10. juna. Ovu vest potvrdila je saopštenjem Evropska fudbalska federacija (UEFA), čime je demantovala informacije englekog "Dejli mejla" da ima rezervnu opciju zbog mogućih nereda u Turskoj posle predsedničkih izbora koji će se održati 14. maja.

„Utakmica će se odigrati u Istanbulu 10. juna, kao što je i planirano„, navodi se u saopštenju UEFA i dodaje: „Ne vodimo nikakve razgovore u drugom smislu s političkim institucijama, vladama ili nacionalnim fudbalskim savezima“.

Istanbul je trebalo da bude domaćin finalnih utakmica 2020. i 2021. Tada je izgubio domaćinstvo zbog pandemije koronavirusa, pa su se finala Bajern – Pari Sen Žermen i Čelsi – Mančester Siti igrala u Lisabonu, odnosno Portu.

Finalisti ovogodišnje Lige šampiona biće poznati posle revanš utakmica polufinala koje su na programu u utorak i sredu. Inter u utorak brani pobedu od 2:0 protiv gradskog rivala Milana, a Mančester Siti i Real se sastaju na „Etihadu“ posle madridskih 1:1.

OVO JE NAJSKUPLJI IGRAČ U SUPERLIGI SRBIJE! Za vratom mu diše igrač VEČITOG RIVALA!
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter