Izvor:
12.06.2017 u 08:09
0

UTISCI NAKON MEČA: Prijović zadovoljan postignutim, Ivanović iznenađen atmosferom na stadionu! (foto)

Aleksandar Prijović debitovao je za reprezentaciju Srbije na meču sa Velsom. Fudbaler rođen u Sent Galenu odlučio je da igra za "orlove" iako ga je želelo još nekoliko nacionalnih saveza.

I nije se pokajao.

U igru je ušao u 67. minutu, a sedam minuta kasnije asistirao Mitroviću za gol.

– Bolja bi bila pobeda – počeo je Prijović priču posle meča.

– Igrao sam 20 minuta, asistencija se računa kao gol, nije bilo loše – dodao je napadač solunskog PAOK-a.

Osvrnuo se i na suđenje De Souze.
– Trebalo je da dobijemo penal. Ne možemo da menjamo, pokazali smo karakter. Prvi smo na tabeli, ništa se ne menja. Dobijemo sve utakmice i idemo na Svetsko prvenstvo.

– Kaže da je jedva čekao da debituje.

Očekivao sam pobedu, tako da nisam totalno zadovoljan.

I na kraju, prokomentarisao je atmosferu na stadionu:
– Predivna. Bilo bi top da na svakoj utakmici bude ovakva podrška, da nam navijači budu 12. igrač.

Kapiten Srbije Branislav Ivanović ocenio je da je utakmica bila teška i da su igrači na početku malo podlegli pritisku punog stadiona u Beogradu.

– Ova generacija definitnivno nije igrala pred ovakvim vetrom u leđa, i to nas je možda malo najpre gurnulo a zatim spotaklo, a ono što je uticalo na tok utakmice je penal, koji je dosta promenio. U drugom poluvremenu smo definitivno kontrolisali utakmicu i postigli gol – rekao je Ivanović novinarima posle utakmice.

– U ovoj kvalifikacionoj grupi postoje četiri ekipe, a nijedna se nije otpisala sama. Biće uzbudljivo do kraja. Ostaje žal što nismo pobedili, biće još prilika – dodao je kapiten.

Komentarišući debi Aleksandra Prijovića, Ivanović je rekao da misl da je Srbija dobila jako ozbiljnog igrača.

– Mislim da je ušao fenomenalno u utakmicu, da je on nešto što može da čini prevagu u budućnosti. Sa njim dobijamo na težni i snazi. On i Aleksandar Mitrović su danas pokazali da mogu da budu sjajan tandem – naveo je on.

Kurir

Foto: Printskrin

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter