Izvor: Informer.rs
02.03.2023 u 16:05
0

UŽAS U ROSARIJU – NAPADNUTA MESIJEVA FAMILIJA! Kiša METAKA i JEZIVA PORUKA za Argentinca!

Porodica Lionela Mesija našla se na udaru argentinske mafije

Ima Lionel Mesi status božanstva u Argentini posebno nakon osvajanja Svetskog prvenstva. Ipak, među Južnoamerikancima ima i onih kojima „ništa nije sveto“ pa tako ni Lionel Mesi čija se porodica u noći između srede i četvrtka našla na udaru argentinske mafije.

Naime, porodica Mesijeve supruge Antonele Rokuca ima lanac supermarketa u Argentini, a jedna od prodavnica bila je na udaru mafije. Zastrašujuća scena dogodila se oko 3.20 časova tokom noći, kada nikog nije bilo u okolini, a roletne su bile spuštene. Dvojica muškaraca na motociklu ispalila su 14 metaka na vrata prodavnice kojom, navodno, upravlja rođak Mesijeve supruge.

Tanjug/AP Photo/Christophe Ena

 

BONUS VIDEO

Pored metaka kraj prodavnice ostavljena je i preteća poruka Lionelu Mesiju u kojoj se spominje i gradonačelnik Rosarija Pablo Javkin.

– Mesi, čekamo te. Javkin je narkoman i neće te sačuvati – piše u poruci.

Istraga u vezi sa ovim slučajem je pokrenuta i policija traga za počiniocima. U planu je bilo da Lionel Mesi u martu poseti rodni Rosario, ali je pitanje da li će do toga doći nakon nemilih scena u Argentini.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter