Izvor: Happy BSC Portal
17.01.2024 u 17:53
1

ZVEZDA POBEDOM ZAPOČELA PRIPREME NA KIPRU: Crveno beli se mučili, pa savladali Hloraku (FOTO)

Fudbaleri Crvene zvezde remizirali su su u prvoj pripremnoj utakmici na Kipru protiv tamošnje Hlorake rezultatom 3:2.

Vladan Milojević se za pomenuti meč opredelio za sledeći sastav: Glazer -Nikolić, Spajić, Dragović, Radojević – Stamenić, Kanga, Lučić, Olajinka – Ndiaje.

Posle početne inicijative crveno-beli su poveli iz penala. Igrao se 10. minut kada je posle faula nad Olajinkom arbitar meča pokazao na belu tačku, a siguran je bio Aleksandar Katai.

Ipak, u 34. minutu Hloraka je preko Fratee izjednačila, a samo dva minuta kasnije pogotkom Tijerna iz kontre potpuno preokrenula rezultat i povela sa 2:1. Taj rezultat bio je aktivan i na poluvremenu.

Drugi deo meča protekao je u znaku beogradske ekipe koja je u 60. minutu stigla do izjednačenja. Izveli su crveno-beli skraćeni korner, a gužvu u kaznenom prostoru Kiprana iskoristio je Stefan Mitrović i zakucao loptu u mrežu.

Uglavnom se igralo na polovini Kiprana, a u 81. minutu Hloraka je mogla do novog vođstva. Napadač pomenutog kluba je umakao Degeneku, izašao sam pred golmana Popovića ali je traljavo šutirao i šansa je otišla u nepovrat.

Do kraja susreta Zvezda je intenzivirala napade, pa je preko Kneževića u 89. minutu došla do pobede.

32.minut – Opasan napad Akritasa. Kanga je izgubio loptu, tražio faul, a sudija mu nije dao, pa je pukla kontra, a Tijerno pokušao da šutira, ali ga je izblokirao Dragović

21. minut – Loše izvode korner fudbaleri Hlorake i šansa odlazi u nepovrat.

19. minut – Kakva odbrana golmana Hlorake! Odlično je tekao napad Zvezde po desnom krilu, lopta je stigla do Kataija, ali je njegov udarac iz prve fenomenalno zaustavio čuvar mreže Kiprana.

18. minut – Zvezda mogla da kazni Akritas. Radojević je idealno centrirao, ali se Katai spetljao pred praznom mrežom.

17. minut – Umalo da Zvezda kazni promašaj svog rivala. Pokušao je Radojević, ali promene rezultata nema.

16. minut – Velika šansa za Hloraku. Nije najbolje zahvatio loptu napadač Kiprana, tako da nema promene rezultata.

13. minut – Katai za dlaku do drugog gola. Sve je počelo od Radojevića, preko Lučića, da bi se otvorio prostor Kataiju za udarac sa 16 metara. Ipak, poslao je loptu tik pored stative.

11. minut – Ponovo je pokušao Marko Stamenić, ali promene rezultata nema.

8. minutGooooool!!!! Povela je Zvezda sa 1:0, a strelac je Aleksandar Katai! Posle prekršaja nad Olajinkom, Zvezdin krilni fudbaler je namestio loptu i pogodio!

7. minut – Penal za Zvezdu. Olajinka je oboren s leđa, a sudija pokazao na belu tačku.

6. minut – Prva ozbiljna šansa za Zvezdu. Šerif je pokrenuo kontru, ostavio loptu Lučiću, koji se lepim zalamanjem oslobodio čuvara i uposlio Stamenića, čiji šut je izblokiran na putu ka mreži.

4. minut – Dobra šansa za Zvezdu. Odlično je šutirao Stamenić, ali je udarac izblokirao jedan defanzivac.

1. minut – Utakmica je počela.

SASTAVI:

Crvena zvezda: Glazer – Nikolić, Spajić, Dragović, Radojević – Stamenić, Kanga, Lučić, Katai, Olajinka – Ndiaje.

Fudbaleri Crvene zvezde igraju danas od 16.00 časova prvu utakmicu na pripremama na Kipru, a protivnik je domaći niželigaš Akritas Hloraka. Narednu utakmicu crveno-beli igraju za Svetog Jovana u subotu 20. januara protiv mađarskog Zalaegersega.

NJUJORK SITI ZA MIJATOVIĆA DAJE OGROMAN NOVAC: Mladom špicu CRVENE ZVEZDE, ipak se ne ide u SAD

Potom slede dueli protiv Spartaka iz Subotice (24. januar) i lučanske Mladosti (28. januar). Generalna proba je 1. februara, pominje se meč protiv jermenskog Ararata, mada još nije zvanično potvrđen od strane kluba.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “ZVEZDA POBEDOM ZAPOČELA PRIPREME NA KIPRU: Crveno beli se mučili, pa savladali Hloraku (FOTO)”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter