Izvor: Happy BSC Portal/24.sedam.rs
17.01.2024 u 17:16
0

SUZE ZA KRAJ: Navijači „vučice“ priredili oproštaj za pamćenje (FOTO/VIDEO)

Portugalca ispratili navijači, jedva je izdržao da ne zaplače.

Čuveni portugalski fudbalski stručnjak gospodin „posebni“ Žoze Murinjo napustio je Romu.

Iznenadila je vest da je klub rešio da ga smeni, vrlo brzo su našli rešenje za upražnjeno mesto trenera, a Žoze se na drugačiji način oprostio od navijača i igrača.

OSTAO BEZ KLUBA: Žoze Murinjo više nije trener Rome (FOTO)

Čovek koji je Romi jedini evropski trofej u istoriji (Liga konferencija) nije imao uobičajeno obraćanje medijima. Umesto toga objavio je na društvenim mrežama seriju fotografija iz vremena provedenog u Romi i napisao: „Slatko, krv, suze, radost, tuga, ljubav, braća, istorija, srce, večnost“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jose Mourinho (@josemourinho)

Utisak je da nije ništa izostavio, svega toga bilo je u njegovom mandatu, a suze su te koje su obeležile njegov poslednji odlazak iz trening kampa.

Navijači „vučice“ su se okupili oko automobila u kom je bio Portugalac i priredili mu oproštaj od kog se zamalo raspao.

Jedva je Murinjo izdržao da ne zaplače… Preplavile su ga emocije i utisak je da su čelnici Rome verovatno pogrešili kada su odlučili da prekinu saradnju sa iskusnim trenerom.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter