Izvor: BSC HAPPY
20.04.2023 u 19:00
0

Košmar iz kog Partizan niko ne budi: Čukarički slavio u derbiju za plus pet pred plej-of

Tri tačke bi bile najbolji početak priče o nastavku utakmice 30. kola Superlige Srbije. Posle prekida, haosa, odlaganja i kompromisnog rešenja da se ipak igra, Čukarički je sa 1:0 (0:0) savladao Partizan u 30. rundi domaćeg prvenstva, čime je spuštena zavesa na ligaški deo.

ČUKARIČKI – PARTIZAN 1:0

Postave

Čukarički: Popović – Stevanović, Pankov, Drezgić, Tošić – Docić, Kovač, Ivanović – Lučić, Tomović, Badamosi.

Partizan: Stevanović – Filipović, Vujačić, Saničanin, Urošević – Fejsa, Pantić, Natho – Menih, Jović, Gomeš.

Kraj utakmice.

87.minut – Sada i Ovusu promašuje. Iznenadio ga je odbitak i slaba reakcija odbrane Partizana, imao je sve vreme ovog sveta da se namesti, ali je iz prve promašio ceo gol Partizana, iako nikog oko njega nije bilo.

84.minut – Maraković menja Vujačića. Povredio se crnogorski štoper prilikom jednog trka sa Badamosijem.

76.minut – Ivanović se šali sa bivšim klubom, mogao je i do drugog gola. Izbacio je Fejsu olako, šutirao u bliži ugao, ali je golman Stevanović odbranio njegov jak udarac.

73.minut – Popović sprečio izjednačenje! Glavom je tukao Rikardo, a golman Crvene zvezde na pozajmici na Brdu intervenisao sjajno. Najbolja šansa za Partizan.

67.minut – Čukarički propustio veliku priliku da ode na 2:0. Kovač je bio sam na drugoj stativi, ali kao da je iznenadila lopta, iako je bio bez čuvara, glavom je poslao loptu pored gola.

62.minut – Prinudna izmena u Čukaričkom zbog povrede. Povredio se Stevanović, a ušao Rogan.

52.minut – Partizan mogao brzo da izjednači. Natho je poslao odličnu loptu, ali je Rikardo zakasnio za malo…

47.minut – GOL! Vodi Čukarički zahvaljujući golu Đorđa Ivanovića! Iskoristio je svoju brzinu da se ubaci iza leđa Saničanina na odličan pas Badamosija i matira istrčalog Stevanovića. Na Brdu 1:0!

Kraj poluvremena.

45+4 Lučić propustio najbolju šansu. Izašao je ispred Stevanovića iskosa, ali ga je pogodio i Čuka je dobila samo korner.

45+2 Pantićev solidan pokušaj. Gađao je iz slobodnog udarca, ali tik iznad prečke.

42.minut – Odličan pokušaj Uroševića. Partizan sve bolji, preuzeo je kontrolu, a malo je falilo da povede posle šuta Uroševića iskosa sa roglja kaznenog prostora. Međutim, Popović je bio budan i izbacio loptu u korner.

34,minut – Natho „zagrejao“ Popovića. Šutirao je sa oko 25 metara Izraelac i to snažno, ali je golman Čukaričkog uspeo da odbrani uz malo muke pošto mu se lopta migoljila.

32.minut – Budi se i Partizan. Vidi se od početka da je Menih motivisan, da mu se igra. Lepo je prošao po levoj strani, centrirao, ali je Jović očajno šutnuo loptu prebacivši gol.

30. minut – Evo ga i prvi nalet Čukaričkog koji je zapretio preko Vladimira Lučića, ali je Stevanović dobro reagovao. Agilni su i borbeni rivali u nastavku 30. kola Superlige. 

25.minut – Burno od početka. Čuka pokušava da se nametne, jasne ambicije ima da želi pobedu, a i Partizan vreba iz kontri preko Gomeša i Pantića, koji je ušao u klinč sa Lučićem.

23.minut – Čukarički je odmah krenuo jako. Opasan nalet je bio preko Đorđa Ivanovića, bivšeg člana Partizana, da bi akciju završio Kovač udarcem preko gola.

22.minut – Utakmica je počela.

Uvod u meč

Derbi meč 30. kola Superlige Srbije između Čukaričkog i Partizana više puta je prekinut zbog divljanja gostujućih navijača, a posle duge pauze na kraju je doneta odluka da se nastavi u sredu od 18 časova. Tok svih dešavanja sa Banovog Brda možete da ispratite u nastavku teksta.

Fudbalski savez Srbije je posle nekoliko dana većanja doneo konačnu odluku – meč između Čukaričkog i Partizana biće odigran u četvrtak od 17.15, i to od 22. minuta kada se dogodio prekid.

Ono što se prošle sedmice dogodilo na stadionu na Banovom brdu, nažalost, nije ništa novo za sportske prilike u našoj zemlji.

Ovo neće biti duel za pehar, niti će rešiti trku za drugo mesto, gde će tek biti velika borba, ali je važan za što bolji plasman pred plej-of koji kreće za vikend.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter