Izvor: BSC HAPPY
16.02.2023 u 23:00
0

ŠERIF – PARTIZAN 0:1 Crno-beli se vraćaju kući kao pobednici!

Minimalna ali dovoljna prednost Partizana pred revanš koji će se odigrati sledeće nedelje u Humskoj.

U prvoj utakmici šesnaestine finala Lige konferencija, Partizan je savladao Šerif u prvom meču šesnaestine finala Lige Konferencija.

ŠERIF – PARTIZAN 0:1

Strelci: 45. minut Rikardo Gomeš

Startne postave:

Šerif: Koval, Zohuri, Garananga, Kiki, Kpozo, Diop, Badolo, Kjabu, Talal, Tapsoba i Atjemven.

Partizan: Popović, Filipović, Vujačić, Marković, Šehović, Belić, Fejsa, Natho, Menih, Dijabate i Rikardo

UŽIVO:

1. minut – Počela je utakmica, prvi sa centra krenuli su fudbaleri Šerifa.

3. minut – Prva šansa za domaći tim. Atjemven je oprobao svoj udarac sa nekih 20 metara, ali pravo u Popovića. Užasno stanje terena na koje je Partizan navikao zbog uslova u Superligi i ne bi trebalo da im predstavlja problem.

7. minut – Menih se previjao od bolova zbog toga što ga je lopta pogodila na „nezgodno“ mesto. Na kraju je sve bilo u redu i Partizanova „devetka“ je nastavila meč.

15. minut – Crno-beli mnogo greše, naročito Fejsa, dok Šerif za sada jeste opasniji rival, ali nije uspeo da uradi nešto više od običnog zagrevanja Aleksandra Popovića.

22. minut – Velika prilika za Šerif. Topsoba je posle centaršuta se desne strane nadskočio Filipovića, ali je pogodio prečku. Lopta se odbila do Diopa koji je opalio sa pet metara, ali je Popović sačuvao svoj gol.

30. minut – Partizan nije uradio ništa za ovih pola sata? Petrić može samo da bude zadovoljan golmanom Popovićem koji je nekoliko puta bio na visini zadatka.

35. minut – Opet Popović sve brani. Neverovatno kako Šerif ne može do gola, a kako to Partizan ne može da zaustavi domaćina. Talal je ovoga puta bio u odličnoj prilici, ali je čuvar mreže bio još jednom na visini zadatka.

45. minut – GOOOOOOL! Partizan vodi protiv Šerifa! Strelac je Rikardo!

Završeno je prvo poluvreme.

46.minut – Počelo je drugo poluvreme.

50. minut – CRVENI KARTON! Vujačić je išao đonom na Talala, stvorila se frka na terenu, a onda je sudija Osmers otišao da pogleda situaciju i „poništio“ žuti karton, koji je prvobitno pokazaao štoperu Partizana, a onda ga isključio. Crno-beli skoro celo poluvreme sa igračem manje..

56′ – Po jedna prilika na obe strane. Natho je morao bolje sa ruba kaznenog prostora, međutim nije zahvatio loptu kako je želeo pa je to Kiki „očistio“.
Na drugoj strani je Topsoba glavom prebacio  gol, a onda je Petrić reagovao i uveo mladog Ilića umesto Belića kako bi imao pravog štopera u timu, sudeći da je Parni valjak sa desetoricom.

60′ – Velika šansa za Partizan! Malo je falilo da crno-beli dupliraju prednost, Menig je ušao u sjajnu šansu, lepo šutirao, ali se golman Šerifa pobrinuo da rezultat u toj situaciji ostane nepromenjen.

71. minut – Izmena u Partizanu. Umesto Meniga, šansu je dobio Andrade.

79. minut – Pritiskaju fudbaleri Šerifa poslednju liniju Partizana, pokušavaju da dođu do izjednačujućeg gola, ali su igrači beogradskog kluba maksimalno koncentrisani i uspešno otklanjaju svaku potencijalnu opasnost.

85. minut – Šerif kontroliše igru na terenu, ali nikako ne uspeva da dođe gol šanse, crno-beli se fenomenalno brane.

89. minut – Garananga je najpre dobio crveni karton, ali nakon VAR asistencije, sudija je promenio odluku, pošto je u toj situaciji Dijabate igrao rukom.

Kraj utakmice.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter