Izvor: Happy BSC Portal/Kurir.rs
21.12.2023 u 17:03
0

VIŠE NEMA DILEME: Na klupi crveno belih – Vladan Milojević

Promene posle očajnog izdanja crveno-belih na 171. večitom derbiju.

Crvena zvezda ima novog trenera! Crveno-beli su posle poraza od Partizana na 171. večitom derbiju, koji su igrači kluba sa Marakane odigrali očajno, odlučili da smene Baraka Bahara.

Izraelac je smenjen odmah posle derbija i simbolično je dobio „crveni karton“. Imalo je rukovodstvo Zvezde već spremnu zamenu, a to je Vladan Milojević.

Milojević se vraća na Marakanu, gde je sa velikim uspehom vodio tim u prvom mandatu pre nekoliko sezona.

Milojević je u prvom mandatu u Zvezdi bio dve i po godine, osvojio je dve titule i uveo Zvezdu najpre u Evropu posle 10 godina čekanja, prvo u Ligu Evrope, a potom godinu dana kasnije i u Ligu šampiona.

TERZIĆ BESAN: „Ja sam jedan od najuspešnijih u istoriji kluba, ako Zvezda ne bude prva podnosim ostavku“

Na klupi ga je kasnije nasledio Dejan Stanković, kome je na polusezoni ostavio veliku razliku na tabeli, pa je Zvezda lako došla do nove titule.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter