Izvor: Informer.rs
02.06.2023 u 10:10
0

VRAĆA SE U ZVEZDU PO TREĆI PUT?! Baraku se dopada, on nema ništa protiv!

Trener Crvene zvezde Barak Bahar od prvog dana na novom poslu počeo je da zavodi red. Posle Milana Borjana, kojem je novi trener Barak Bahar telefonom saopštio da ga ne vidi kao prvog golmana, na tapetu se našlo još nekoliko prvotimaca Crvene zvezde, a kao jedno od pojačanja spominje se nekadašnji igrač crveno-belih Miloš Degenek.

Posle kapitena Crvene zvezde Milana Borjana, poziv od novog trenera Baraka Bahara dobilo je još nekoliko fudbalera, saznaju mediji.

I te kako Bahar zazmišlja o pojačanjima, koja će biti neophodna u svim linijama tima, a Zvezda kreće od odbrane, pa je tako otpočeta potraga za novim štoperom i izgleda da će treći put dres voljenog kluba obući Miloš Degenek.

Australijski eprezentativac je uvek rado viđen na „Marakani“, a Bahar ima dobro mišljenje o Degeneku i smatra da bi njegovo iskustvo, kao i to što može da odigra na svim mestima u odbrani, mogli da budu vrlo korisni crveno-belima, piše Sportski žurnal.

Iskusni štoper je dva puta igrao grupnu fazu Lige šampiona sa Crvenom zvezdom, nastupao je i na Svetskom prvenstvu u Kataru i raspoložen da se vrati u Srbiju.

Ugovor sa američkim Kolambusom ističe mu na kraju godine i to znači da bi za njega trebalo da se plati minimalno obeštećenje. Čeka se odluka hoće li Aleksandar Dragović napustiti Ljutice Bogdana i hoće li se po treći put vratiti ljubimac delija. U prethodna dva mandata u Crvenoj zvezdi Degenek je odigrao 132 utakmice i postigao tri gola i upisao sedam asistencija.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter