Izvor: HappyBSC
23.01.2021 u 10:52
0

ZAPOČINJANJE PREGOVORA: Zvezda ostaje bez favorita

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su Slask sa 4:0 u prvoj proveri na turskim pripremama, a trener Dejan Stanković pružio je priliku svim raspoloživim snagama.

PROČITAJTE JOŠ

SRBIJA LIDER U EVROPI: U regionu haos zbog vakcina, nema ih dovoljno, Hrvatska obustavlja imunizaciju

DANAS SLAVIMO SVETOG GRIGORIJA: Molitva pomaže NESREĆNIMA!

GODNU DANA OD UVOĐENJA PRVOG KARANTINA: U Vuhanu život normalan, Kovid 19 postaje RUŽNA PROŠLOST

Od 59. minuta na bekovskoj poziciji umesto Milana Gajića ušao je Marko Gobeljić, koji odbrojava poslednje dane na Marakani.

Naime, Zvezdin univerzalac je pred odlaskom iz Ljutice Bogdana, budući da je izgubio mesto u startnoj postavi, a posle meča sa Poljacima, na njegovu adresu stigle su dve ponude.

Astana iz Kazahstana i neimenovani klub iz Poljske su spremni da započnu pregovore oko angažovanja Gobeljića, a uskoro se očekuju i konkretniji potezi sa obe strane.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter