Izvor: Kurir.rs
13.08.2020 u 19:41
0

ZEMLJOTRES: Blez Matuidi novi igrač Bekamovog Intera

Francuski fudbaler Blez Matuidi od danas je i zvanično novi igrač Intera iz Majamija, kluba čiji je suvlasnik Dejvid Bekam.

Matuidi je u MLS ligu stigao iz Juventusa sa kojim je nedavno raskinuo ugovor.

On i Bekam su bili saigrači u Pari Sen Žermenu 2013. godine.

PROČITAJTE I OVO

Propao lažni zakon o tekovinama terorističke OVK!

NEDIMOVIĆ OTKRIO ŠTA MOGU DA URADE SRPSKI MLEKARI: Nije bilo ni kod Tita!

JEZIVI SNIMCI MESTA SAOBRAĆAJNE NESREĆE KOD OBRENOVCA: Kamion prevrnut, auto zgužvan… (VIDEO)

NE ODUSTAJE! Milo napravio SKANDAL uoči IZBORA!

„Presrećan sam što mogu da dočekam svog prijatelja u Majamiju. On je zanimljiv i nadaren fudbaler, uz to je i sjajna osoba. Imati svetskog šampiona u svojim redovima čini nas sve jako ponosnim“, rekao je Bekam.

Matuidi je u Juventusu igrao od 2017. godine kada je stigao iz Pari Sen Žermena. On je četiri puta osvajao Ligu 1, a tri puta Seriju A.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter