Izvor: Alo.rs
27.06.2023 u 18:41
0

ŽESTOKA KAZNA ZA REPREZENTATIVCA „VATRENIH“ Hrvat pevao „freze, traktori i seoski putevi“, pa dobio zabranu igranju

Haos je nastao na finalu Kupa u Rijeci

Disciplinska komisija Hrvatskog fudbalskog saveza (HNS) donela je odluke o prekršajima počinjenima na finalu Kupa u Rijeci u kojima je u centru pažnje bio napadač Hajduka Marko Livaja.

STIGLA DOBRA PONUDA IZ UKRAJINE! Na Marakani većaju da li da puste Iraklija Azarova!

Splitski tim poveo je u 62. minutu golom Darija Melnjaka, a pobedu je obezbedio Livaja golom iz penala u petom minutu sudijske nadoknade.

Nakon meča usledilo je veliko slavlje sa Torcidom, a strelac drugog pogotka dohvatio se megafona i zapevao pogrdne pesme sa navijačima, prenose mediji.

„Freze, traktori i seoski putevi. Pi*ke šibenske, pi*ke šibenske, dobit ćete batine!“, čulo se sa tribina, dok je Livaja u tom trenutku držao megafon i nije sasvim jasno je li on tu pesmu poveo, ali ju je pevao, prenose hrvatski portali.

Livaja je kažnjen zabranom igranja na jednoj prvenstvenoj ili kup utakmici, što se odnosi i na utakmicu Superkupa. To znači da neće moći da nastupi na meču Superkupa u Zagrebu protiv Dinama, a ta utakmica je na programu 9. juna.

Livaja će biti spreman za start prvenstva kada Hajduk takođe gostuje na maksimirskom stadionu kod Dinama, 22. ili 23. juna. Inače, Livaja je ovom prilikom kažnjen i novčanom kaznom od 13.300 evra.

Igrač Hajduka Luka Vušković je zbog prekršaja Kodeksa o ponašanju fudbalskih radnika kažnjen novčanom kaznom u visini od 6.000 evra. Trener golmana Hajduka Tomislav Rogić je zbog prekršaja Kodeksa o ponašanju fudbalskih radnika kažnjen novčanom kaznom od 5.300 evra.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter