Izvor: Kurir.rs
28.10.2020 u 07:51
0

ZIDAN OPTIMISTA: Znamo da ćemo sa ovakvom igrom proći dalje

Real Madrid očajno je startovao u Ligi šampiona.

Nakon šokantnog poraza na svom terenu od Šahtjora iz Donjecka, Madriđani su u poslednjim minutima sprečili bruku i u Nemačkoj.

Naime, španski prvak je do 87. minuta gubio od Burusije Mehengladbah sa 2:0, ali je u samom finišu golovima Benzeme i Kazemira uspeo da izvuče bod.

OVO ĆE VAS ZANIMATI

DR NESTOROVIĆ OTKRIO ZAŠTO JE NAPUSTIO KRIZNI ŠTAB: Prokomentarisao i postavljanje dr Kisić na ministarsko mesto

DONETA PRESUDA: Vođa kulta u kom je bila unuka Jelisavete Karađorđević osuđen na 120 godina ZATVORA

SINIŠA MALI O POKRENUTOJ PETICIJI: Spremni smo da menjamo neke zakone,ali porez mora da se plati

NIKAD DOSTA: Amerika i Rusija se otimaju za novi deo teritorije, najveći u istoriji!

Putin i Erdogan razgovarali o Nagorno-Karabahu

Zidan nije zadovoljan remijem, ali veruje u svoj tim.

„Nismo očekivali dramu, ali momci su dobro reagovali. U prvom delu smo igrali dobro, ali smo primili gol iz njihove prve šanse. Preokret pokazuje karakter ove ekipe. Uvak želimo da pobedimo i nismo zadovoljni remijem“ kaže Zidan i dodaje:

„Znamo da ćemo sa ovakvom igrom proći dalje. Ono što momci pokazuju na terenu je jako dobro i važno je da se bore do kraja. Za sve nas će ovo biti teška sezona, ali danas moramo biti ponosni“ zaključio je Zidan.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter