Izvor: informer.rs
18.05.2023 u 17:43
0

ZVANIČNO KRAJ! ON JE BIVŠI! Zvezda se zahvalila Milošu Milojeviću! ODLAZI NA KRAJU SEZONE! (FOTO)

Fudbalski klub Crvena zvezda putem zvaničnog sajta se oglasio i obavestio javnost o budućnosti trenera prvog tima Miloša Milojevića.

– Crvena zvezda iskazuje zahvalnost Milošu Milojeviću na sjajnoj saradnji i uspesima koje je postigao dok se nalazio na poziciji šefa stručnog štaba naše ekipe, piše na sajtu crveno-belih.

Mladi trener je Zvezdu doveo do 34. titule šampiona Srbije, a na dobrom je putu da osvoji novu duplu krunu.

– Zahvaljujem se Crvenoj zvezdi što mi je kao mladom treneru dala šansu da se dokažem na velikoj sceni. Imali smo izuzetnu saradnju. Trudio sam se da budem profesionalan, dao sam maksimum i to ću raditi do kraja mog boravka na klupi Crvene zvezde. Imam veliku želju da osvojimo Kup Srbije zajedno, a zatim da od 1. juna, kao što sam i ranije bio, budem navijač. Želim Zvezdi sve najbolje u Ligi šampiona, siguran sam da će biti konkurentna, kao i da će promene doneti dobre stvari. Još jednom želim da se zahvalim upravi, igračima, mom stručnom štabu, svima u klubu, medijima i navijačima na odličnoj saradnji tokom protekle sezone. Hvala na svemu – zaključio je Miloš Milojević.

FA ENGLESKE ZAHTEVA od FIFE da globalno proširi Tonijevu suspenziju
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter