Izvor: Alo.rs
02.10.2020 u 07:40
0

Zvezdin štoper udario jako na rivala, pa jednom rečenicom otkrio da ostaje!

Zvezda je u Ligi Evrope, a defanzivac šampiona Srbije Miloš Degenek rešio je da ozbiljno potkači večitog rivala

– Ostvarili smo cilj. Igraćemo Evropu četvrti put u nizu, to je fantastično. To niko nije mogao da sanja pre pet godina. Zvezda samo treba da raste i da se ne obaziremo na negativne stvari. Ništa što dolazi iz komšiluka – rekao je Degenk posle utakmice.

OVO MORATE ZNATI

Deo Voždovca sutra bez vode!

TRAGEDIJA KOD PRIJEPOLJA: Dečak bežao biciklom od psa lutalica pa podleteo pod auto

HOROR u Novom Pazaru: Muškarac UBIJEN ispred kuće!

SRBIN UHVAĆEN u Španiji ZBOG TRGOVINE MARIHUANOM! Kamionom prevozio 143 kilograma OPOJNE DROGE!

STRAVIČNA ISPOVEST IVANE ĐUĐIĆ: Prošla sam pakao sa mužem pedofilom i nasilnikom, koji je urnirao po mom bolesnom sinu

Pričalo se da sigurno napušta Zvezdu, ali posle njegove izjave, čini se da od toga nema ništa i da se sprema za Ligu Evrope.

– Veliki klubovi nam dolaze. Nadam se da će publika moći na tribine, da nam bude velika podrška. Da nam je neko ponudio da igramo Ligu Evrope letos sigurno bismo pristali. Bože zdravlja da ostvarimo još pobeda i prođemo grupu – rekao je štoper crveno-belih.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter