Izvor: Nova.rs
25.09.2023 u 15:07
0

GROBARI POJASNILI SVE OKO ODRŽAVANJA DERBIJA: Situacija je vrlo jednostavna nećemo biti tu

"Grobari" su odlučili da se oglase i pojasne da li u sredu dolaze na večiti derbi protiv Crvene zvezde

Najvatrenije pristalice Partizana su se oglasile pred 171. večiti derbi, a odlučili su da se na njemu ne pojave. Saopštenje prenosimo u celosti.

WOW, KAKVA MOĆNA MAŠINA! Evo šta vozi Nikola Jokić – svi će mu pozavideti!

Nije laka odluka uskratiti igrače za podršku u jednoj od najvažnijih utakmica sezone ali se naša borba mora nastaviti. Ljudi koji vode klub ne zaslužuju ni mrvu kompromisa! Situacija je vrlo jednostavna, potrebno je da Miloš Vazura podnese ostavku i mi se iste sekunde vraćamo na JNA. Dokle god je situacija u klubu ovakva kakva je, dokle god je prvi čovek kluba i njegov profit važniji od svih nas dotle će trajati ova mučna situacija za naše igrače. Svako ko misli da taj dan mora biti uz klub neka to i uradi ali sa istoka i zapada.

Jug mora biti prazan i molimo da se ta odluka ispoštuje! Partizane srećno“, napisali su „grobari“.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter