Izvor: Kurir
02.02.2024 u 16:56
0

HAOS NA UTAKMICI EVROLIGE: Poznati košarkaš napao sudiju, nastao opšti skandal!

Na samom kraju utakmice 25. kola Evrolige između Baskonije i Makabija, došlo je do velikog incidenta.

Najbolji košarkaš izraelskog tima i jedan od najboljih košarkaša koji trenutno igra u Evropi, Vejd Boldvin, nasrnuo je na sudiju.

Amerikanac je bio nezadovoljan odlukama, a činjenica da su izgubili utakmicu rezultatom 92:82, dodatno je uticala na njegovo raspoloženje.

U poslednjem napadu, preciznije, u poslednjim sekundama utakmice, Boldvin je krenuo na prodor i očekivao da dobije faul i slobodna bacanja koja ništa ne bi promenila. Međutim, prekršaj nije dosuđen, što je izazvalo bes kod beka.

Boldvin je prvo bacio loptu u pravcu sudije iz Poljske, Marsina Kovalskog i zamalo ga promašio, a onda mu je prišao i uneo mu se u lice, pre nego što su saigrači došli da ga odvoje od arbitra.

LUIS HAMILTON ZVANIČNO U FERARIJU: Otkriveni svi detalji šokantnog transfera!

Partneri Kovalskog na ovom meču bili su Milivoje Jovčić iz Srbije i Emin Mogulkoč iz Turske.

Očekuje se da Boldvin bude kažnjen zbog ovakovg ponašanja.

Amerikanac je ove sezone jedan od lidera u Evroligi sa 16,9 poena, 5,1 asistencijom, 2,2 skoka i 1,1 ukradenom loptom po utakmici.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter