Izvor: Blic/Sportal
28.01.2024 u 22:29
0

HITNO OGLAŠAVANJE ŽELJKA OBRADOVIĆA: Ne može da dođe sebi nakon poraza

U 18. kolu regionalnog takmičenja košarkaši Crvene zvezde dočekali su ekipu Partizana.

Nisu mnogo pokazali izabranici Željka Obradovića u ovom meču, pošto su gotovo svih 40 minuta bili na dvocifrenom zaostatku, ali su na kraju zamalo stigli do šokantne pobede. Posle meča je utiske sumirao Željko Obradović.

–Veoma očigledno je da smo igrali dva različita poluvremena, Zvezda je utakmicu započela sa tri trojke, mi nismo igrali dobro, rano su stekli vođstvo. Reakcija u nastavku je bila odlična, bio sam ponosan na njih, mogli smo čak i da dobijemo utakmicu, par promašenih penala, čestitam momcima, ali čestitam i Zvezdi na pobedi, koja je ovaj puta bila takva, kakva je bila. Postoje još neki detalji utakmice koje ne želim da komentarišem, a videćemo posle meča analizu šta se sve desilo.

Printscreen/Twitter/KK Partizan Mozzart Bet

Obradović je zatim pričao šta je rekao igračima na poluvremenu.

-Mislim da su i oni bili svesni slike iz prvog poluvremena, da je to uticalo na njih da budu bolji. Igrali smo dobru odbranu u nastavku, bili smo agresivniji, bilo je dosta bolje- dodao je Obradović.

POTEZ LUKE DONČIĆA RASPLAKAO SRBIJU: Košarkaš se oglasio, pa raznežio naciju

Za kraj, pričao je i o Zeku Ledeju, kao i da ne bi samo njega trebalo „targetirati“ zbog sukoba.

-Sudije su te koje odlučuju, sudile su mu dve tehničke i to je to. Ne znam da li je bio agresivan, ali je veliki broj igrača učestvovalo, ne bi trebalo da targetiramo jednog igrača. Bilo je onih koji su bili mirni, neki nisu, igrači su se mirno pozdravili posle meča i to je to – zaključio je Obradović.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter