Izvor: happy
09.02.2024 u 14:54
0

HITNO SAOPŠTENJE PARTIZANA: Pronašli navijača koji je gađao igrače i zabranili mu ulazak na utakmice

Crno-beli hitno reagovali da bi zaštitili svoje igrače

Nemile scene viđene su posle meča između Partizana i Bajerna, gde su posle poraza crno-belih pojedini navijači iskazali revolt prema svojim igračima.

Sve bi bilo u redu da se sve svelo samo na verbalnu raspravu i prozivke, ali je bilo i gađanja, a Partizan je odmah reagovao i identivikovao navijača koji je gađao igrače crno-belih.

Partizan je na svom Instagramu objavio da je pronađen navijač koji je gađao košarkaše, pozvao je organe da reaguju u ovom slučaju, dok će ovoj osobi ubuduće biti zabranjen ulazak u dvoranu.

– KK Partizan Mozzart Bet je tokom današnjeg dana, po hitnom postupku identifikovao osobu koja je po završetku utakmice protiv Bajerna, bacila predmet u pravcu košarkaša crno-belih. Fizički integritet igrača je neprikosnoven i ovakav postupak je nedopustiv. Klub poziva nadležne organe da u ovom slučaju reaguju, a ovom gledaocu od naredne utakmice neće biti dozvoljen ulaz u dvoranu. KK Partizan Mozzart Bet će nastaviti da se bori protiv svakog vida nasilja na sportskim borilištima – navodi se u saopštenju Partizana.

Podsetimo, posle meča je vođa Grobara preko megafona isprozivao igrače, a tom prilikom je ka igračima proleteo i predmet koji je upućen sa tribina.

Takođe, viđena je i frka između Mateuša Ponitke i navijača koji ima istetovirano čitavo telo, a za koga se ispostavilo da je u pitanju jedan od najboljih tattoo majstora u Srbiji.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter