Izvor: Novosti
27.01.2024 u 09:14
0

HOROR NA RUKOMETNOJ UTAKMICI: Igrači pokušali da linčuju sudije

Neverovatne scene dolaze iz Azije, koju potresa veliki skandal zbog toga što su petorica rukometaša pokušala da linčuju sudije.

Tokom meča Japana i Bahreina, rukometaši poraženog tima bili su toliko besni da su napali sudiju čim se čuo poslednji zvuk sirene.

Pojedini igrači nisu mogli da sportski prihvate poraz i da se zaustave, umešalo se obezbeđenje, a kao epilog, petorica su privedena i saslušana u lokalnoj policiji.

Bahrein je na kraju uspeo da se okiti bronzanim odličjem, savladali su kuvajt rezultatom 26:17.

BIVŠA TENISERKA OSULA RAFALNU PALJBU PO NOVAKU: Razvezala jezik, pa ga žestoko iskritikovala

Sa druge strane, Japan nije imao šansu u meču za zlato, pošto je poražen od Katara sa 30:24.

Nema sumnje, ipak, da ove rukometaše pored toga što su dobili medalju na kraju, ipak čeka neka vrsta suspenzije. Čeka se da se oglasi Azijska rukometna federacija.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter