Izvor: Happy BSC
14.11.2023 u 09:19
0

IBRAHIMOVIĆA MAJKA TUKLA OKLAGIJOM: Čuveni fudbaler progovorio o traumama iz detinjstva (VIDEO)

Zlatan Ibrahimović izneo šokantne detalje

Ibrahimović je igračku karijeru završio u Milanu gdje je na kraju prošle sezone okačio kopačke o klin. U januaru 2020. godine je stigao među Rossonere, a sa 41. godinom završio je profesionalnu karijeru.

Popularni Ibra je pričao o svom djetinjstvu koje je bilo teško budući da su mu se roditelji razveli kada je imao dve godine, a otkrio je kako je bliži sa majkom.

“Više sam blizak s majkom. S ocem je isto kao i uvijek, nisam blizak s njim kao s majkom jer smo obojica veliki egoisti. Ja sam isti kao on i kada se on svađa sa mnom ne shvata da se svađa sa samim sobom jer smo po ponašanju identični. On me napravio ovakvim kakav sam danas”, rekao je Ibrahimović i objasnio kako je majka bila dosta strožija od oca.

– Bio sam mlad, divlji i lud. Stalno sam igrao fudbal, ali i dalje sam imao disciplinu da idem u školu, jer da nisam otac bi me razbio. Majka bi me udarila, ona je bila ta koja udara, ne moj otac. Tukla me je oklagijom, a kada bi oklagija pukla, rekla bi mi da će da kupi novu.

Čuveni sportista negirao je da je ovo ostavilo bilo kakve posledice i traume na njegovo mentalno zdravlje.

@mrki_13_ Odgovori @dyhiyrgz8m5s #fypp #fyp #ibrakadabra #zlatanibrahimovic #viraltiktok #balkanparents #mrki13 ♬ Zlatan Ibrahimović – M Я 𝑲 I  𝟭𝟯. Ⓡ

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter