Izvor: Alo.rs sport
23.01.2024 u 22:59
0

NE ZNAM ŠTA JE TAČNO: Italijan u velikom problemu pred meč sa Đokovićem?

Janik Siner biće naredni protivnik Novaka Đokovića i to u polufinalu Australijan Opena.

SVE JE JASNO, NOVAK OVAKO OSTAJE PRVI NA SVETU: Đokoviću ovi teniseri mogu da naprave PROBLEM

Italijan je rutinski i to sa 3:0 u setovima pobedio Andreja Rubljova i zakazao polufinalni okršaj sa najboljim teniserom sveta.

Taj meč će se igrati u petak, a organizatori još nisu objavili raspored, mada će to najverovatnije biti od devet ujutro.

Međutim, ono što bi možda moglo da zabrine Sinerove navijače uoči meča sa Novakom je situacija kada se Janik nekoliko puta u toku meča sa Rubljovim hvatao za stomak.

Posle meča, razgovarao je sa Lorom Robson za „Eurosport“ i objasnio o čemu je reč.

– Mislim da je to bilo samo malo vazduha u mom stomaku. Ne znam šta je tačno, moramo da proverimo – rekao je Siner i dodao:

– Možda je to zbog nečeg što sam pojeo pre meča. Prošlo je malo vremena, tako da u trećem setu ništa nisam osećao. Nadam se da će biti u redu – rekao je Siner.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter