Izvor: Kurir
29.03.2024 u 07:59
1

IVANIŠEVIĆ DOBIO OTKAZ ZBOG PROMENE PRAVILA! Najnoviji detalji raskida Novaka i Gorana OTKRIVAJU SVE: Goran je delovao kao MUČENIK

Stručna analiza najboljeg teniskog novinara u Srbiji otkrila je razloge rastanka Đokovića i Ivaniševića

Naime, Vojin Veličković je detaljno objasnio razloge zbog kojih je došlo do kraha u jednog izuzetno uspešnoj priči:

– Mnogi se pitaju koji je to trenutak u kome je krenula naopako saradnja Gorana Ivaniševića i Novaka Đokovića. Pa u onom momentu u kome je promenjeno pravilo staro čitavu večnost, o savetovanju igrača tokom mečeva. Od tada se videlo da Ivanišević, ma koliko bio dobar stručnjak na treninzima i u pripremi mečeva, nema pravi savet u pravom trenutku, kada stvari ne idu najbolje na mečevima – napisao je Veličković.

Usledilo je detaljno pojašnjenje:

– Pre dve godine je ovo pravilo promenjeno i neke trenere je uhvatilo na spavanju. Jednostavno, njihov rad se promenio. Više nije bilo dovoljno obaviti pripremu za meč, sada je reakcija u njima bila veoma sve važnija.

Zatim, srž problema…

– Komunikacija Đokovića i Ivaniševića se pogoršavala iz turnira u turnir. Kada najboljem teniseru svih vremena nije išlo, tražio je, veoma često veoma nervozno, prave savete sa klupe. Hrvatski stručnjak koji nije navikao na takav način rada, jer u njegovo igračko vreme to i nije bilo moguće, nije umeo da odgovori zahtevima svog pulena. Njihove svađe su bile sve očiglednije i sve ružnije. Ivaniševićev izraz lica bio je često prava slika mučenika, pokušavao je da nađe rešenje, šta da dovikne Novaku, ali nije išlo… – između ostalog napisao je Veličković.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “IVANIŠEVIĆ DOBIO OTKAZ ZBOG PROMENE PRAVILA! Najnoviji detalji raskida Novaka i Gorana OTKRIVAJU SVE: Goran je delovao kao MUČENIK”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter