Izvor: Kurir.rs
08.02.2023 u 12:49
0

IZ TURSKE SAMO CRNE VESTI: Trener koji je izvučen iz ruševina nije izdržao!

Spasilačke ekipe rade u trci s vremenom da pronađu preživele u ruševinama.

Trener turskog Iskenderunspora Ibrahim Halil Olmez, koji je izvučen ispod ruđevina posle razornog zemljotresa na jugu Turske preminuo je u bolnici, preneo je turski „Hurijet“.

DVOMESEČNA BEBA PROVELA 48 SATI POD RUŠEVINAMA: Kada su se spasioci izvukli, nisu mogli da veruju da je živa! (VIDEO)

Ibrahim Halil Olmez bio je trener tima 2. lige Iskenderunspora, preminuo je na intenzivnoj nezi pošto je izvučen iz ruševina.

Duboko smo ožalošćeni gubitkom našeg trenera, Ibrahima Halila Olmeza, koji je nakon zemljotresa izvađen iz ruševina i prebačen na intenzivnu negu. Želimo milost Božiju prema preminulom, saučešće njegovoj porodici, rodbini i našoj zajednici„, piše u objavi kluba.

Broj stradalih u zemljotresu koji je pogodio Tursku i Siriji je prešao 8.700, prema danas objavljenim zvaničnim podacima.

U Turskoj su iz ruševina izvučena 6.234 tela, prema Afadu, agenciji za upravljanje katastrofama, dok je 2.470 stradalih zabeleženo u Siriji, po podacima vlasti lekara.

U ponedeljak u zoru razorni zemljotres magnitude 7,9 pogodio je Tursku i Siriju, praćen brojnim naknadnim udarima i još jednim snažnim potresom magnitude 7,5.

Spasilačke ekipe rade u trci s vremenom da pronađu preživele u ruševinama.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter