Izvor: Kurir.rs/GazeteBirlik
08.02.2023 u 11:29
0

DVOMESEČNA BEBA PROVELA 48 SATI POD RUŠEVINAMA: Kada su se spasioci izvukli, nisu mogli da veruju da je živa! (VIDEO)

Tako je objavljen snimak spasavanja dvomesečne bebe, koja je izvučena iz ruševina 48 sati nakon zemljotresa u Elbistanu, koji je među epicentrima zemljotresa u Kahramanmarašu.

Nakon stravičnog zemljotresa koji je razorio jug Turske i Siriju, a u kojem je prema poslednjim procenama poginulo više od 9.500 ljudi, potresne scene spasavanja preživelih pojavljuju se na društvenim mrežama.

DEVOJČICA U RUŠEVINAMA U SIRIJI PROVELA VIŠE OD 40 SATI: Nakon što su je spasioci pronašli, usledila je frapantna scena! (VIDEO)

Tako je objavljen snimak spasavanja dvomesečne bebe, koja je izvučena iz ruševina 48 sati nakon zemljotresa u Elbistanu, koji je među epicentrima zemljotresa u Kahramanmarašu. Ona je prebačena u bolnicu radi kontrole.

Nakon zemljotresa, čiji je epicentar bio Pazarcik i koji je pogodio 10 provincija, spasioci nastavljaju sa potragom i spasavanjem u Kahramanmarašu.

Nakon što su čuli zvuk iz ruševina u okrugu Saraikent, timovi za potragu i spasavanje počeli su sa radom.

Posle oko 2 sata rada, dvomesečna beba po imenu Muhamed Dogan Bostan je izbavljena iz ruševina i prebačena je u bolnicu.

Zanimljivo je da je beba Muhamed, koja je spašena 48 sati nakon zemljotresa, sisala ruku dok su je izvlačili iz ruševina.

Kako prenosi turski medij, i bebina majka Čeren Bostan malopre je izvučena iz ruševina i prebačena u bolnicu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter