Izvor: Novosti
30.03.2024 u 09:18
0

JOKIĆ BLISTAO I POVREĐEN: Denver izgubio prvo mesto, velika drama na Zapadu (VIDEO)

JOKIĆ BLISTAO I POVREĐEN: Denver izgubio prvo mesto, velika drama na Zapadu (VIDEO)

Tim sprskog košarkaša u jednom momentu u trećem periodu imao je deficit od 26 poena, ali su nakon velike borbe uspeli da se vrate u meč i spuste na 10 poena minusa.

Ipak, u poslednjem minutu Majk Meloun priznao je poraz, izveo celu prvu postavu, te je bilo jasno da Denver ne može do preokreta.

Nikola Jokić nosio je svoj tim, uprkos povredi zgloba koji je bio bandažiran, ubacio je 32 poena, dodao 10 skokova uz pet asistencija. Na terenu je proveo 37 minuta i to bez pogođene trojke.

Aktuelni šampion NBA lige bio je bez Džamala Mareja, a meč je propustio i Zik Nađi.

Nije Somborac imao adekvatnu podršku saigrača, 14 poena postigli su Eron Gordon i Mjakl Porter Džunior, a 12 uz 10 asistencija dodao je Redži Džekson.

Predvodnik Minesote bio je Entoni Edvards sa 25 poena i po pet skokova i asistencija. Majk Konli je dodao 23 poena i osam skokova, Rudi Gober dabl-dabl sa 21 poenom i 11 skokova, a Džejden Mekdenijes je postigao 17 poena.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter