Izvor: Sputnjik
10.02.2023 u 07:47
0

JOKIĆ NEZAUSTAVLJIV, BOGDANOVIĆ IMAO BLEDO VEČE: Atlanta slavila protiv Finiksa, Orlando savladao Denver

Nikola Jokić je u porazu Nagetsa postigao 29 poena, uz 12 skokova i šest asistencija.

Posle niza utakmica u kojima je upisivao tripl-dablove, Nikola Jokić, srpski košarkaš, Denveru nije mogao da pomogne da savlada Orlando koji je slavio rezultatom 115:104, iako je ponovo bio jedan od najefikasnijih na parketu uz dabl-dabl učinak.

Nikola Jokić je u porazu Nagetsa postigao 29 poena, uz 12 skokova i šest asistencija, ali je imao i čak sedam izgubljenih lopti što je retkost kada je reč o srpskom asu.

Tri puta je bio precizan za tri poena, ali ništa nije pomoglo Denveru koji je imao trojicu naspram Orlandove sedmorice dvocifrenih igrača.

Nagetsi su prednost imali samo u ranoj fazi prve deonice, posle čega su košarkaši Orlanda preokrenuli rezultat i održavali prednost sve do kraja meča.

Sjajnu utakmicu odigrao je Aron Gordon koji je upisao 37 poena, 13 skokova i tri asistencije, međutim ni to nije bilo dovoljno jer su protivnici odlično raspodelili poene.

Najefikasniji je bio Venderl Karter sa 19 poena, šest skokova i dve asistencije, dok su ga pratili Kol Entoni i Bol Bol sa po 17 poena.

Dok je Jokić kao po običaju sipao poene, Bogdan Bogdanović je još jednom imao bledo veče iako je Atlanta slavila protiv Finiksa rezultatom 116:107.

Bogdanović je upisao samo šest poena i to pogodivši dve trojke, kao i dve asistencije. Šut iz igre bio mu je 2/12 odnosno 2/9 za tri poena, a na praketu je proveo 23 minuta.

Hokse je do pobede vodio raspucani Tre Jang koji je postigao 36 poena, sedam skokova i 12 asistencija.

Bruklin – Čikago 116:105
Los Anđeles Lejkersi – Milvoki 106:115

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter