Izvor: BSC HAPPY/KURIR
30.12.2023 u 10:24
0

„ON JE PROBLEM U OVOJ LIGI“ Jokić, posle poraza Denvera, detaljno pričao o ovom košarkašu! (VIDEO)

Uprkos fenomenalnoj partiji srpskog košarkaša Nikole Jokića, košarkaši Denvera nisu mogli da ostvare novu pobedu u NBA ligi.

U noći koja je iza nas, serija od šest uzastopnih pobeda Nagetsa je prekinuta, a u toj nameri uspela je Oklahomakoja je slavila rezultatom 117:93.

Ponovo je dabl-dabl upisao Nikola Jokić, koji je i ovog puta bio najbolji u svom timu. Srbin je meč završio sa 19 poena, 10 skokova i 7 asistencija.

SJAJNA PARTIJA JOKIĆA, ALI NIJE VREDELO: Oklahoma prekinula pobednički niz Denvera (VIDEO)

Najefikasniji u Oklahomi bio je Gildžus-Aleksander sa 40 poena, dok je Homgren završio utakmicu sa 24 poena.

Fantastična utakmica kanadskog košarkaša oduševila je Nikolu Jokića, koji je na konferenciji nakon meča govorio o njemu.

On je specijalan igrač, ne samo ove godine. Prethodne sezone ili možda prethodne dve sezone on ima veoma dobre brojke. On je problem u ovoj ligi! Dobra stvar kod njega je što želi da pobeđuje. On ne misli samo o brojkama već želi da pobeđuje i to je najbolja stvar – rekao je dvostruki MVP ligaškog dela NBA lige.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter