Izvor: BSC HAPPY/KURIR
20.01.2024 u 11:42
0

„DONEO NAM JE ENERGIJU“: Jokić pohvalio saigrača posle velikog trijumfa! (VIDEO)

Košarkaši Denvera pobedili su prošle noći u gostima ekipu Bostona sa 102:100 i tako naneli Seltiksima prvi poraz ove sezone u NBA ligi. Nagetse je do pobede vodio srpski centar Nikola Jokić koji je meč završio sa 34 poena, 12 skokova i devet asistencija.

Posle velikog trijumfa srpski košarkaš je izneo svoje utiske.

– Ključ je bio u odbrani. Sveli smo jednu od najboljih ofanzivnih ekipa u ligi na 100 poena i to je presudilo. Znali smo u završnici da imamo mali faul i da će to da skine sekunde, Kentavious Caldwell-Pope je odličan bio, zato je jedan od najboljih defanzivaca, srećan sam zbog pobede.

Posebno je pohvalio Džamala Mareja koji je bio najefikasniji akter meča sa 35 postignutih poena.

– Teška i zanimljiva uakmica, drago mi je je da smo je dobili. Murray je u poslednjoj četvrtini dao je 12 ili 14 poena, doneo nam je energiju , nije želeo da izgubi utakmcu bio je neverovatan večeras.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter