Izvor: Ditektno.rs
10.03.2024 u 09:43
0

JOKIĆ VRATIO DENEVER NA POBEDNIČKI KOLOSEK: Srbin sve ODUŠEVIO FANTASTIČNOM igrom

Košarkaši Denver Nagetsa ubedljivo su na svom terenu savladali Jutu 142:121, uz odličnu igru Nikole Jokića, i tako se ponovo vratili na pobednički kolosek.

Ispostavilo se da je poraz od Finiksa bio samo trenutni „zamor materijala“, pošto je trijumf nad Bostonom i ubedljiva igra i pobeda protiv Jute vratila Nagetse u seriju dobrih igara. Srpski košarkaš Nikola Jokić odigrao je odlično, a ovoga puta upisao je 26 poena uz 6 skokova i 8 asistencija.

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Džamal Marej sa 37 poena, a pratio ga je Nikola Jokić sa 26. U poraženom timu Kejonte Džordž je ubacio 29 poena.

Meč je praktično rešen već posle prve deonice koju je tim iz Kolorada dobio 38:22, pa je Džezerima bilo jasno da na ovom susretu nemoju šta da traže.

Juta je u drugoj četvrtini pokušala da se vrati i uhvati priključak, ali je umesto toga naišla na „odbrambeni zid“ domaćih koji su zaigrali još bolje, ubacili novih 40 poena za ubedljivih 78:44 na poluvremenu. Do kraja, u trećoj deonici su gosti uspeli da smanje prednost, ali ne i da ozbiljnije ugroze vođstvo Denvera.

Nagetsi sada imaju skor od 44 pobede i 20 poraza, koliko ima i Minesota. Oklahoma je trenutno prva sa 44 pobede, i 19 poraza, kao i utakmicom manje.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter