Izvor: Telegraf.rs
16.08.2023 u 12:49
0

„JOŠ ČEKAMO DVOJICU IGRAČA“: Duljaj pred revanš sa Sabahom otkriva šta mu je rekao Tumbaković

Govoreći o revanš utakmici sa Sabahom, gde Partizan juri dva gola zaostatka, trener crno-belih Igor Duljaj dotakao se i pojačanja koja su potrebna njegovom timu!

Tačnije, govorio je o pozicijama na kojima škripi kada je u pitanju tim iz Humske – štoperu u krilnom napadaču.

Mi i dalje imamo trojicu štopera i čekamo četvrtog. I dalje čekamo jedno krilo. Ne zato što ne verujemo u Trifunovića i Jevremovića koji se polako vraća iz povrede. Jednostavno nam je potrebno, kad ubacite nekoga, da podigne ritam igre ili da reši utakmicu. Posebno kada su ovakvi mečevi u pitanju. Najlakše je ubaciti mlade igrače i reći sve je super, ja sam svoj posao završio njihovim ubacivanjem. Ne, oni treba da rastu uz tim, da svi zajedno rastemo uz jednu pozitivnu atmosferu – rekao je Duljaj na konferenciji.

Otkrio je i da je razgovarao sa dosta trenera i igrača.

EKSKLUZIVNO: Mitrović prelazi u Al Hilal u Saudijskoj Arabiji!

Čuo sam se i sa dosta igrača i trenera, kao što su Bata Mirković, Vermezović, Tumaković, Petrić, Buda Vujačić, nije sramota pitati pametnije… Tumbaković mi je rekao, ti si unutra, najbolje znaš. Savet svako može da ti da savet, ali kao što je naš najveći trener rekao, ti si unutra i ti osećaš ekipu. Motivacija je kada izađu na teren i vide publiku, nema bolje motivacije. Kada izađeš na teren, čuješ podršku, sve pada u vodu i samo napred – rekao je trener crno-belih.

Na pitanje da li se očekuju promene u startnih 11, odgovorio je:

Možda bude jedna ili eventualno dve promene. Kada nešto kažem, onda se nešto nepredviđeno desi na treningu, tim znam, samo da sve prođe kako treba na treningu – kaže Duljaj.

On smatra da se rival neće zatvoriti i pored prednosti od 2:0 iz prvog meča.

– Odlična prednost, ne verujem da će se zatvoriti, imaju odličnog trenera, koji je mlad i perspetkivan, dobro su napravili analizu. Sve pada u vodu sa planovima ako neko primi gol. Nadam se da ćemo mi dati gol, ako ga ne postignemo prvi, idemo dalje, publika će nas gurati napred kada igrači izgube snagu.

Podsetimo, Partizan u četvrtak od 21.00 dočekuje Sabah koji je u Azrebejdžanu u potpunosti nadigrao crno-bele i pobedio sa 2:0.

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter