Izvor: Kurir.rs
16.08.2023 u 11:35
0

NEJMAR O PRELASKU U AL HILAL: Doneo sam pravu odluku u pravo vreme! Želim da ispišem novu istoriju!

Najveća zvezda brazilskog fudbala Nejmar prokomentarisao je odluku da karijeru nastavi u Saudijskoj Arabiji.

Posle šest godina Brazilac je napustio Pari Sen Žermen i potpisao dvogodišnji ugovor sa Al Hilalom.

„Želim da ispišem novu istoriju, a Profesionalna liga Saudijske Arabije ima ogromnu energiju i kvalitetne igrače. Ova liga je u velikom usponu. Al Hilal je veliki klub sa fantastičnim navijačima. To je najveći klub u Aziji. Doneo sam pravu odluku u pravo vreme i potpisao sam za pravi klub. Volim da pobeđujem i dajem golove, a to planiram da nastavim u Al Hilalu“, izjavio je Nejmar, prenosi zvanični sajt kluba.

Detalji transfera nisu zvanično saopšteni, ali mediji prenose da je PSŽ na ime obeštećenja dobio oko 90 miliona evra. Nejmar će u novom klubu imati godišnju platu od neverovatnih 160 miliona evra i mnoge druge pogodnosti.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter