Izvor: blic/sportal
05.08.2023 u 21:20
0

KOŠARKA: Drama u Polufinalu reprezentativke Srbije (U20) izgubile od Letonije, bore se za bronzu

Ženska U20 reprezentacija Srbije igrala polufinalni Falilo je malo, čini našoj reprezentaciji nedostajala i doza sportske sreće, ali na kraju Letonija je drugi finalista U20 ženskog evropskog prvenstva, pošto je u drugom meču polufinala bila bolja od Srbije - 53:56

Naše košarkašice zadržale su priliku da se bore za medalju, pošto će u susretu za treće mesto i bronzu rival biti selekcija Španije, koja je ranije danas ubedljivo poražena od Francuske.

Nakon fenomenalne prve deonice, devojke koje brane boje naše države pale su u nastavku meča, što je Letonija znala da iskoristi i na kraju slavi, te dođe do borbe za zlato.

Najefikasnija kod našeg tima bila je Nevena Rosić sa 14 poena na svom kontu, dok je dva manje ubacila Dunja Zečević.

Sa druge strane, Vanesa Jasa je vodila glavnu reč kod Letonije, ubacila je 19 poena, a dvocifrena je bila još Katrina Ozola sa 11.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter