Izvor: Alo sport
09.01.2024 u 09:10
0

KOŠARKA VIŠE NEĆE BITI ISTA: Evroliga uvodi jedno dobro poznato NBA pravilo

Evroliga bi mogla da posane potpuno drugačije takmičenje.

NEMA ODMORA ZA CRNO BELE: Partizan sa tri sata kašnjenja stigao u Istanbul, Obradović se sprema za Fener

Najava izvršnog direktora Borda glavnih trenera Evrolige Gorana Šašića šokirala je mnoge.

Utisak je da mnogi klubovi u Evroligi nemaju strpljenja, smenjeni su treneri Virtusa, Baskonije, Crvene zvezde, Žalgirisa, Fenerbahčea, pa Asvela dva puta, dok je bilo i mnogo razilazaka sa igračima, što bi moglo da se takođe reši uvođenjem jednog dobro poznatog pravila iz NBA.

– Ostaje nam da razmišljamo kako da razvijemo nešto za dobrobit sporta, kao što smo pre četiri godine smatrali da se loša praksa raskida rešava osnivanjem Arbitražnog suda za rešavanje sporova Evrolige, a Uprava Evrolige kontroliše zaostale obaveze. Naš zaključak je da treba ravnomerno da raspodelimo odgovornost za rezultate i radićemo sa Evroligom i ELPA na uvođenju principa trejda koji bi mogao da se primenjuje već od sledeće sezone kako bi klubovi mogli da razmenjuju igrače – naveo je Šašić u intervjuu za „Meridian Sport“.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter