Izvor: Happy BSC Portal/24sedam.rs
08.01.2024 u 17:54
0

NEMA ODMORA ZA CRNO BELE: Partizan sa tri sata kašnjenja stigao u Istanbul, Obradović se sprema za Fener

Crno-beli na Bosforu počinju još jedno duplo kolo u Evroligi.

Kasnije nego što se očekivalo, ekspedicija Partizana je stigla u Istanbul, gde crno-bele u utorak (18.30) očekuje evroligaški duel sa Fenerbahčeom.

Iako su iz Beograda poleteli sa tri sata zakašnjenja u odnosu na planirani polazak, izabranike Željka Obradovića večeras očekuje trening u „Ulker sports“ dvorani, iz koje je Crvena zvezda prošle nedelje odnela pobedu koju je „potvrdila“ i trijumfom u u evroligaškom derbiju dva dana kasnije.

Taj trijumf najvećeg rivala, ipak, ni najmanje ne opušta stratega Partizana Željka Obradovića, koji i te kako dobro zna koliko težak zadatak očekuje njegov tim.

– Duplo kolo Evrolige je bilo prošle nedelje i videli smo Fenerbahče sa dve različite slike. Naravno da ćemo morati da se pripremimo za ovaj Fenerbahče koji je igrao fenomenalnu utakmicu protiv Makabija – kazao je Obradović u najavi meča.

Najtrofejniji trener Evrope istakao je da u timu njegovog nekadašnjeg kluba ima mnogo kvaliteta.

ŽELJKO OBRADOVIĆ ČESTITAO BADNJE VEĆE I BOŽIĆ: Spomenuo utakmicu i otkrio kakva je situacija sa Smailagićem i Ledejem

– Šarunas se vratio, mnoge stvari promenio, to je evidentno. Igrači su ti koji su ostali i imaju individualne kvalitete, ali pretočene u timsku igru. To je veoma zahtevna utakmica za nas, veoma teška – rekao je Obradović, podsetivši da su crno-beli imali težak meč sa sutrašnjim rivalom i u beogradskoj Areni.

– Juče smo imali prvi ozbiljniji trening posle dugo vremena gde smo probali da uradimo nešto pametno kako bi eventualno izgledali bolje nego što smo izgledali na poslednjoj utakmici u Evroligi – naglasio je Željko Obradović.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter