Izvor: sportklub
29.01.2021 u 17:40
0

ABA LIGA: FMP dočekuje Podgoričane

FMP dočekuje Podgoričane u subotu od 17 časova.

PROČITAJTE OBAVEZNO

KONFERENCIJA KRIZNOG ŠTABA: Priliv pacijenata je i dalje veliki

NAJNOVIJI PODACI: U Srbiji još 1.717 novoobolelih od Kovida 19!

DAČIĆ O SASTANKU SA KATAROM: Bilateralni odnosi idu uzlaznom putanjom

Ekipa Budućnosti u subotu od 17 časova gostuje u Železniku protiv FMP-a u okviru 17. kola ABA lige. Podgoričani u Železnik stižu sa novim trenerom pošto je Petra Mijovića zamenio Dejan Milojević.

FMP je borben i mlad tim, sastavljen od energičnih igrača. To je ekipa koja je podigla formu u poslednje vreme, pobedila je Cedevita Olimpiju. Da bi razlika u kvalitetu, koja je na našoj strani, došla do izražaja moramo da imamo maksimalnu energiju, kako bismo došli do važne pobede – rekao je Milojević.

Podgoričani su doživeli neke iznenađujuće poraze u ABA ligi,  kako se bliži kraj ligaškog dela sezone, zbog borbe za plej-of u Železniku ne sme da bude iznenađenja.

– Znamo da FMP igra kod kuće veoma dobro. Tim iz Železnika je tokom sezone sve pobede ostvario na svom parketu. Radi se o ekipi koja je dugo zajedno, dobro se poznaju, odlično su uigrani. Znamo da nas čeka teška utakmica, moramo da budemo na visokom nivou od prvog do poslednjeg minuta, ako želimo, a želimo da stignemo do izuzetno važne pobede- istakao je bek Podgoričana Petar Popović. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter