Izvor: Sportal.rs
11.05.2023 u 09:20
0

JOKIĆ BEZ MESTA U PRVOJ PETORCI: NBA liga izborom idealnih timova izazvala brojne reakcije

NBA lige proglasila je dve najbolje petorke lige za sezonu 2022/23, a mnoge je iznenadilo to što za srpskog košarkaša Nikolu Jokića nije bilo mesta u prvom timu.

Jokić je ove sezone u MVP trci završio iza Džoela Embida, a sada je izgubio mesto i u najboljoj petorci lige koje je na poziciji centra zauzeo upravo centar Filadelfije Seventisiksersa.

Pored Embida u idealnoj petorci najjače lige sveta našli su se i Luka Dončić (Dalas), Džejson Tejtum (Boston), Janis Adetokumbo (Milvoki) i Šaj Gildžus Aleksander (Oklahoma).

Adetokumbo je bio jedina jednoglasna nominacija u prvoj petorci, a zatim su sledili Tejtum sa 92 glasa, Embid je imao 87 glasova, dok su Gildžus Aleksander i Luka Dončić imali 63, odnosno 60 glasova.

Pored Jokića mesto u drugoj petorci su našli i Stef Kari (Golden Stejt), Džimi Batler (Majami), Džejlen Braun (Boston) i Donovan Mičel (Klivlend).

U trećoj petorci su Deron Foks (Sakramento), Lebron Džejms (LA Lejkersi), Demijan Lilard (Portland), Džulijus Randl (Njujork) i Damantas Sabonis (Sakramento).

LUKA DONČIĆ RAZBESNEO „GROBARE“! Pogledajte šta je uradio posle tragičnog poraza Partizana u Madridu!

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter