Izvor: Informer.rs
11.05.2023 u 08:53
0

LUKA DONČIĆ RAZBESNEO „GROBARE“! Pogledajte šta je uradio posle tragičnog poraza Partizana u Madridu!

As Dalasa i nekadašnji košarkaš Real Madrida Luka Dončić iznervirao je navijače Partizana!

Košarkaši Partizana izgubili su od Reala u Madridu u petoj utakmici četvrtfinalne serije Evrolige rezultatom 98:94 i nisu uspeli da obezbede plasman na Fajnal-for Evrolige, koji će se održati u Kaunasu. Iako su puleni Željka Obradovića vodili sa 2-0 u seriji, na kraju „kraljevski klub“ ide na fajnal-for.

Nakon spektakularne utakmice u Madridu i dramatičnog poraza Partizana, oglasio se i Luka Dončić i razbesneo  navijače crno-belih.

Čuveni Slovenac je na Tviteru objavio fotografiju na kojoj su trojica najiskusnijih igrača iz Reala, Serhio Rodrigez, Serhio Ljulj i Rudi Fernandez.

Iskusni španski košarkaši su zajedno postigli 27 poena i bili su glavni „krivci“ što su crno-beli ostali bez Fajnal-fora.

Dončić je pre nego što je otišao u NBA ligu nastupao za Real i zbog toga je znao da proslavi pobedu svog bivšeg tima, što je iznerviralo „grobare“. Takođe, Luka je i veliki navijač Crvene zvezde, pa je jasno zašto mu ovo navijači crno-belih neće zaboraviti.

Partizan je bio na dobrom putu da postane prvi tim u istoriji koji je tri puta uspeo da pobedi u gostima u nekoj plej-of seriji u Evroligi. Imali su crno-beli prednost od 18 poena u trećoj deonici, ali je Real uspeo da preokrene i nakon drame u završnici slavi.

DOČEK KOŠARKAŠA PARTIZANA: Pesma navijača, suze Lesora i poruka da se osvoji AdmiralBet Aba liga
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter