Izvor:
22.09.2018 u 09:02
0

JOKIĆ IZNENAĐEN BOGDANOVIM PONAŠANJEM: Stariji je od mene a traži savet!

Srpski košarkaš i igrač Denver Nagetsa Nikola Jokić otkrio je da ima zanimljiv odnos sa drugim srpskim igračima u NBA ligi.

Jokić je najmlađi si od svih srpskih igrača u NBA, ali si i najiskusniji i sa najvećom ulogom…

"Da, to mi je bilo smešno kad sam pričao sa Bogdanom, on traži savete od mene. Ja mu kažem: ‘Igrao si kod najboljeg trenera u Evropi, osvajao sve, kako ja sad tebi da dam nešto?’ Čudan je osećaj. Bogdan me je baš pitao za međusezonu, a ja sam mu samo rekao da ne staje, da ne sme da stane sa radom", rekao je Jokić.

Momak iz Sombora je propustio nekoliko reprezentativnih okupljanja, nije bio deo ekipe na Evrobasketu, a i po potpisivanju novog, maksimalnog ugovora sa Nagetsima, nisu se stvorili uslovi da zaigra u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo. Zbog toga je naišao na osudu navijača, ali i nekih medija.

"Mislim da su mediji nešto što nije dobro u sportu… U stvari, mediji su i dobra i loša strana sporta, barem po mom mišljenju. Košarkaši treba da se pokazuju na terenu, mediji idu uz to… Ja igram košarku da bih igrao košarku, volim je, a ne da bih pričao sa medijima. Nema veze, mislim da javnost može da promeni čoveka, kao postaješ popularan, slavan… Za mene je to nebitno".

Otkrio je i kako je proveo leto između dve sezone.

"Sa prijateljima i porodicom, opušteno. Konji su uvek tu, igrao sam i odbojku na pesku, volim sportsku aktivnost svake vrste. Da budem iskren, mislim čak da ovog leta više treniram – više trčim, jači su treninzi. Cilj mi je da igram više kroz kontakt, bila je mnogo gruba igra poslednjih osam-devet utakmica kada smo se borili za plej-of i pokušavam da mi to postane normalna stvar", naveo je Jokić i dodao da bi voleo da što duže ostane u Denveru.

Izvor: Kurir
Foto: Facebook/nikola jokic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter