Izvor: BSC HAPPY
23.05.2023 u 16:52
0

JOKIĆ VREDI VIŠE OD 264 MILIONA DOLARA! Srbija ponovo ponosna na MVP-a!

Majkl Porter Senior, otac Jokićevog saigrača - Majkla Portera, oduševljen je igrama srpskog reprezentativca.

Uveo je Nikola Jokić Denver Nagetse u finale NBA lige! Po prvi put u istoriji franšiza iz Kolorada boriće se za prsten, a srpski centar glavni je krivac za to. As Nagetsa dobio je i MVP nagradu za finale Zapada, a u četvrtom meču zabeležio je 30 poena, 14 skokova i 13 asistencija!

Bio je Jokić glavna tema svetskih medija tokom čitavog plej-ofa budući da dominira od duela sa Minesotom, ali je pravi bum usledio noćas kada je „pometlao“ Los Anđeles Lejkerse. Jedan od ljudi koji je posebno oduševljen srpskim reprezentativcem je Majkl Porter Senior, otac Jokićevog saigrača.

Tanjug/AP Photo/Ashley Landis

 

– Biti oko Nikole Jokića svakog dana je bilo instrumentalno! On je snažno uticao ne samo na mog sina, već na sve mlade momke u svlačionici. Vredniji je od tog supermaks ugovora, to je testament njegovom sjajnom vaspitanju. Jokićevi roditelji mora da su ponosni – rekao je Porter Senior.

Inače, Majkl Porter junior je protekle noći protiv Lejkersa postigao 15 poena uz deset skokova i asistenciju.

Denver Nagetsi će u finalu NBA lige igrati protiv boljeg iz duela Majamija i Bostona, u toj seriji Hitsi vode sa 3:0 i večeras će imati šansu da zatvore finale Istoka.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter