Izvor: Happy BSC Portal/Novosti.rs
27.11.2023 u 07:30
0

KAPITEN SRBIJE SE „ZAPALIO“: Bogdanović rešetao, dao sedam trojki Bostonu (VIDEO)

Košarkaši Bostona bili su bolji od Atlante 113:103 uz sjajnu partiju Bogdana Bogdanovića.

Kapiten „orlova“ sjajno igra ove sezone i uz Trea Janga je najbolji košarkaš tima iz Atlante. Popularni Bogi pogodio je čak sedam trojki iz 10 pokušaja i meč završio sa 23 poena.

Ipak, u ovom duelu, dominirao je superstar Bostona Džejson Tejtum sa 34 poena. On je bio najefikasniji igrač utakmice. Uz njega, Džejlen Braun je ubacio 21 poeno, dok su odlični bili i Derik Vajt sa 15 i Sem Hauzer sa 12 poen.

SRBIN OČITAO LEKCIJU: Dobar si, ali zna se ko je kralj ove igre (VIDEO)

Toronto Raptorsi, uspeli su da vežu dve pobede, ali je na red došao duel protiv Klivlenda i tesan poraz od 105:103. Tim srpskog trenera Darka Rajakovića odigrao je novi odličan meč, u kojem su imali prednost ali je Klivlend odlično odigrao na svom terenu poslednju deonicu i na kraju zasluženo slavio.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter