Izvor: KURIR.RS
08.01.2024 u 07:50
0

LUDA JOKIĆEVA IGRA: Imao više blokada od poena, Denver ZGAZIO Detroit (VIDEO)

Košarkaši Denvera lako su izašli na kraj sa Detroitom i ostvarili su pobedu rezultatom 131:114. Utakmica je bila rešena u trećoj četvrtini, pa je trener Majkl Meloun iskoristio priliku da smanji minutažu najboljem igraču.

Nikola Jokić je na terenu proveo 25 minuta i zabeležio je nekarakteristične brojke.

Samo tri puta je šutnuo na koš i dva puta pogodio. Utakmicu je završio sa samo četiri poena, ali je zato upisao čak 16 asistencija, uz to i sedam skokova.

PONOVO MU SE POKLONILI: Nikola Jokić ušao u istoriju NBA u igri Pistons-Nagets

Posebno je zanimljivo da je Jokić izjednačio lični rekord po broju blokada na jednom meču, a imao ih je čak pet.

Nagetsi su na poluvremenu imali osam poena prednosti, a onda su u trećoj četvrtini postigli čak 43 poena i tako praktično obezbedili pobedu.

Džamal Marej je predvodio ekipu iz Kolorada sa 37 poena, Kaldvel-Pop i Porter Junior su dodali po 18, a Pejton Votson „sa klupe“ 15 poena.

Sa druge strane, Džejlen Duren je bio najefiksaniji sa 20 poena, Bojan Bogdanović je postigao 14 poena.

Denver sada ima učinak od 26 pobeda i 12 poraza, dok je Detroit najlošija ekipa u ligi sa učinkom 3:33.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter