Izvor:
20.12.2019 u 09:59
0

MA KAKAV NBA, OVO JE NAJČISTIJI OBLIK KOŠARKE: Pitino oduševjen evropskom košarkom!

Trener Panatinaikosa Rik Pitino istakao je oduševljenje evropskom košarkom.

POKIDAO U DERBIJU: Janis nadigrao Lebrona u bitki za NBA! (VIDEO)

Amerikanac je u decembru 2018. prvi put preuzeo "Zelene", koje je u letos napustio, ali se opet vratio u novembru ove godine, kada je istovremeno postao i selektor Grčke.

Panatinaikos je trenutno na deobi petog mesta u Evroligi sa CSKA sa po devet pobeda, a u četvrtak je poražen od Makabija 88:79 u Tel Avivu.

"Evropska košarka je najbolja košarka koju sam doživeo u životu. To je najčistiji oblik košarke. Građenje napada, način na koji se brani, vođenje meča", rekao je Pitino za medije.

ZVEZDAMA NBA SE SMEŠI TITULA: Ovo su kandidati za "Klasu 2020"!

Pitino ima veliku reputaciju u američkoj košarci, dva puta je osvajao NCAA ligu (1996. i 2013) sa univerzitetima Kentaki i Lujvil, a vodio je i nekoliko dva NBA tima Njujork Nikse i Boston Seltikse.

"NBA se promenila u poslednjih nekoliko godina, postala je svakodnevni Ol-star meč. Razgovarao sam i sa sinom o tome i on mi je rekao istu stvar", dodao je trener PAO.

Izvor: Happytv.rs

Foto: Instagram


PROČITAJTE I OVO

AGONIJA I DALJE TRAJE: Pre 13 dana pronašli su leš u njivi, identitet još uvek nije otrkiven!

MOJA MAMA JE BILA SPOSOBNA DA UKRADE I VAS, A NE SAMO BEBU: Nakon 53 godine vratili su im ukradenog sina!

HOROSKOP ZA DANAS: Ovnovi pokažite upornost! Devicama je potrebno opuštanje!

TIKET UMESTO UŽINE: Jezivi trend među tinejdžerima, roditelji obratite pažnju!

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter